Tijdens de bouwvak zijn een hoop bedrijven gesloten, waardoor de levertijden langer duren. Gijsen Poedercoating Purmerend blijft gewoon open tijdens de bouwvak/zomervakantie om u te kunnen helpen met uw poedercoatwerkzaamheden. De bouwvak periode is van 07-08-2017 t/m 25-08-2017, dit valt onder weken 32 t/m 34. Wij zijn deze gehele periode gewoon open.

 

Gijsen Poedercoating Purmerend staat al jaren bekend om zijn uitstekende dienstverlening en service naar de klanten toe. Dit zetten wij voort tijdens de zomerperiode Heeft u een spoedje of een ander poedercoat-project? Dan kunt u ook tijdens de bouwvak bij ons terecht!

GPC verzorgt het poedercoaten voor diverse branches. Op onze projecten-pagina kunt u een aantal projecten van ons bekijken. Staat uw branche of product er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wie weet staat uw werkstuk, voorzien van een prachtige poedercoating, binnenkort tussen onze projecten.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel ons kantoor in Purmerend op 0299 647 291.