In de periode tussen de feestdagen zijn een hoop bedrijven gesloten. Het kan dan voorkomen dat levertijden langer duren. In de periode tussen kerst en oud en nieuw is Gijsen Poedercoating gewoon geopend. Op maandag 25, dinsdag 26 en maandag 1 januari zijn wij net als de meeste bedrijven gesloten.

Gijsen Poedercoating Purmerend staat al jaren bekend om zijn uitstekende dienstverlening en service naar de klanten toe. Dit zetten wij voort in de periode tussen de feestdagen. Heeft u een spoedje of een ander poedercoat-project? Dan kunt u ook tijdens deze periode bij ons terecht!

GPC verzorgt het poedercoaten voor diverse branches. Op onze projecten-pagina kunt u een aantal projecten van ons bekijken. Staat uw branche of product er niet tussen? Neem dan contact met ons op, dan kunnen wij bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wie weet staat uw werkstuk, voorzien van een prachtige poedercoating, binnenkort tussen onze projecten.

Wilt u meer weten of heeft u een vraag? Maak dan gebruik van ons contactformulier of bel ons kantoor in Purmerend op 0299 647 291.