U wilt uw metalen werkstukken beschermen tegen corrosie? Dan is poedercoaten een uitstekende oplossing. Door metaal te poedercoaten wordt een volledig afgesloten laag gecreëerd rond het werkstuk waardoor het metaal niet direct in contact staat met vocht en zodoende beschermd wordt tegen corrosie.

 

Corrosie op metaal voorkomen

Corrosievorming op metaal wordt voorkomen door de sterke, slijt- en slagvaste afwerklaag die een poedercoating vormt rondom het metaal. Hierdoor wordt het metaal ontsloten van direct contact met vocht en wordt de vorming van corrosie voorkomen. De poedercoating is uiterst sterk en weerbaar tegen slijten en beschadiging.

 

Poedercoatingbedrijf in Noord-Holland

Gijsen Poedercoating is een poedercoatingbedrijf in Purmerend, het hart van Noord-Holland. Van hieruit poedercoaten wij een grote hoeveelheid metalen werkstukken voor bedrijven uit heel Nederland. Ook benieuwd naar de mogelijkheden om uw metalen onderdelen te beschermen tegen corrosie? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten. Bel ons op 0299 647 291 of maak gebruik van ons contactformulier.