Wanneer je besluit om een item te laten poedercoaten, heb je de keuze tussen vele kleuren. Wij poedercoaten namelijk in iedere gewenste RAL-kleur. En dat zijn er nogal wat! Daarnaast heb je ook nog eens de keuze uit verschillende afwerkingen en speciale effecten. Om de keuze makkelijker te maken hebben wij sinds kort de COLOURWALL staan. Deze is in samenwerking met Eurolacke bij ons geplaatst.

 

Op deze wand worden stalen van maar liefst 490 verschillende kleuren poedercoating getoond. Naast verschillende kleuren, geven de stalen ook de verschillende opties in oppervlakken, glansgraden en metallic effecten weer. Op deze manier kunnen wij onze klanten voorzien van professioneel kleuradvies. Alle getoonde poedercoatings zijn snel uit voorraad leverbaar.

 

Wil je ook een item laten poedercoaten maar vind je het lastig om de juiste kleur en afwerking te kiezen? Kom dan bij ons langs en maak een keuze aan de hand van de vele stalen uit onze COLOURWALL. Benieuwd naar de voordelen van poedercoaten, lees dan dit artikel!