Poedercoaten uitbesteden in de zomervakantie kan soms een hele klus zijn. Veel bedrijven zijn onderbezet en hebben daardoor langere levertijden. Of, nog erger, tijdens de bouwvak wordt helemaal niet gepoedercoat. Gijsen Poedercoating in Purmerend blijft echter de gehele zomervakantie geopend. Vandaar ook dat wij zeggen: Poedercoaten in de zomervakantie? Geen probleem!
 

Gijsen Poedercoating in Purmerend staat al jaren bekend om de hoge kwaliteit die wij leveren in combinatie met korte levertijden en uitstekende service (oa. eigen transport). Zo weten veel partijen ons te vinden voor het uitvoeren van grote en kleine projecten die voorzien moeten worden van een poedercoating. En heeft u een spoedje? Ook dat is geen probleem, zelfs niet tijdens de zomervakantie!
 

Poedercoaten voor alle branches

Onze werkzaamheden beperken zich niet tot één branche. Op onze projecten-pagina kunt u een aantal van onze recente projecten zien. Staat uw product of toepassing er nog niet tussen? Neem dan contact met ons op om te kijken wat wij voor u kunnen betekenen en wie weet staat uw werkstuk, voorzien van een prachtige poedercoating, binnenkort ook in ons projectoverzicht!
 

Gijsen Poedercoating Purmerend heeft altijd een oplossing. Voor vragen kunt u gebruik maken van ons contactformulier of bel ons kantoor in Purmerend op 0299 647 291.