Hier bij Gijsen Poedercoating kunt u ook terecht voor het poedercoaten van uw auto onderdelen. Of u nou kleine onderdelen wilt laten coaten of het gehele chassis: het kan allemaal bij ons. Wij beschikken over een poedercoatlijn waar we onderdelen van maximaal 12m x 3,5m x 3,5m kunnen poedercoaten. Het onderdeel moet wel ophangbaar zijn. Daarnaast beschikt Gijsen Poedercoating in totaal over 3 poedercoatlijnen waar onderdelen voorzien worden van een strakke coatlijn.

Poedercoating is de meest milieuvriendelijke manier van het aanbrengen van een conversielaag. Voor poedercoating is geen oplosmiddel nodig om het coating te laten hechten. Dus u helpt het milieu ook nog een handje!

Velgen laten poedercoaten

Het poedercoaten van velgen is erg populair en de beste vorm van coating. Het geeft een duurzame bescherming tegen corrosie en door de dikkere laag is het ook nog eens sterker. Voordelen van het poedercoaten van velgen ten opzichte van spuitwerk:

  • Geen kans op oxidatie en gaat jarenlang mee;
  • Dikkere laagdikte waardoor het product sterker, stootvast en krasvast wordt;
  • Vuil hecht moeilijk dus het product is makkelijk schoon te houden.

Kleuren poedercoating

Het poedercoaten van uw onderdelen kunnen wij doen in vele kleuren. Wij gebruiken het RAL-kleurensysteem, deze bevat maar liefst 213 kleuren die wij altijd op voorraad hebben. Het is ook mogelijk om effect- en blanke lak aan te brengen.

Meer weten over het poedercoaten van auto onderdelen? Neem contact op met Gijsen Poedercoating Purmerend via 0299 647 291 of gebruik ons contactformulier.