Kwaliteit van Gijsen Poedercoating

Een goede communicatie en afstemming met de klant vooraf is essentieel voor een optimaal eindresultaat. Wij onderkennen dit belang en ons team met enthousiaste en gedreven specialisten staat steeds voor u klaar. Kwaliteitsbewaking is bij Gijsen Poedercoating een continu proces. Dankzij een beheerst productieproces en een zorgvuldige eindcontrole kunnen eventuele fouten vroegtijdig worden gesignaleerd en gecorrigeerd.

Klantgerichtheid

De klant staat bij ons centraal, wij zijn pas tevreden als u dat ook bent. Een persoonlijke, transparante en duurzame samenwerking staat bij Gijsen Poedercoating hoog in het vaandel. Onze processen zijn steeds optimaal afgestemd op de eisen en wensen van onze klanten waarmee wij een verlengstuk zijn geworden van de processen van onze klant.

 

Snelheid

Een snelle levertijd is voor onze klanten van groot belang aangezien het poedercoaten vaak een van de laatste schakels in de cyclus van hun producten is. Door optimaal afgestemde processen kunnen wij vanaf de bevestiging van uw order tot realisatie een korte levertijd van gemiddeld twee werkdagen garanderen.

 

Service

Afhankelijk van toepassing en gebruik van uw product adviseren we u graag over de juiste voorbewerking en coatingsoplossing. Wij beschikken over een eigen transportservice. In overleg halen en bezorgen wij uw producten betrouwbaar en snel op de gewenste bestemming. Daarnaast besteden we veel zorg aan verpakking en eventuele montage, zodat u de producten in perfecte staat ontvangt. Op verzoek wordt gratis een lakstift bijgeleverd om eventuele beschadigingen nadien bij montage (door de klant) te kunnen bijwerken.

Indien nodig kan Gijsen Poedercoating ook zorgdragen voor het afplakken, maskeren of afdoppen van uw werkstukken. Dat scheelt u werk, waardoor u zich kunt richten op andere zaken binnen uw productieproces.

 

Flexibiliteit

Flexibiliteit is een kenmerk dat door onze klanten als steeds belangrijker wordt ervaren, met name om aan de hoge eisen van hun eigen klanten te kunnen blijven voldoen. In overleg kunnen spoedopdrachten vaak binnen 24 uur worden uitgevoerd. Ook last minute wijzigingen zijn bij ons in goede handen.

 

Missie/strategie

Ambities en strategie van Gijsen Poedercoating zijn gericht op 'operational excellence' waarbij wordt gestreefd naar hoge efficiëncy en kwaliteitsniveaus van de processen, lage productiekosten, het 'in-control zijn' van de processtromen en een innovatieve en flexibele organisatie die voldoet aan de klantwensen.