Wilt u een product laten poedercoaten in de buurt van Alkmaar? Kom dan naar Gijsen Poedercoating! Wij zijn gevestigd in Purmerend, slechts een kort ritje verwijderd vanuit Alkmaar. Indien gewenst kunnen wij ook transport regelen, zodat u zelf niet in de auto hoeft te stappen om producten en onderdelen te laten poedercoaten.

Wij hebben de grootste poedercoatstraat van Noord-Holland. Onderdelen tot een lengte van 12 meter kunnen door ons zonder problemen voorzien worden van een laag poedercoating.

Wat gaat u laten poedercoaten?

Op het gebied van poedercoaten is er veel mogelijk. U kunt verschillende materialen laten poedercoaten om een leuke kleur en een goede beschermlaag toe te voegen. Wilt u tafelpoten laten poedercoaten, of toch liever uw velgen? Bij ons is van alles mogelijk.

Vragen over poedercoaten

Wat is poedercoaten nou precies? Is poedercoaten slecht voor het milieu? Hoe lang duurt het voordat mijn product klaar is? Vind antwoord op deze vragen, en nog veel meer, op deze pagina.

Afspraak maken voor poedercoaten Alkmaar

Wilt u een afspraak maken om uw onderdelen te laten poedercoaten in de buurt van Alkmaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!