Om uw product zo soepel mogelijk van een goede poedercoating te voorzien, is een goede planning belangrijk. Alles valt of staat met goede communicatie tussen klant en GPC. Om al onze klanten goed van dienst te kunnen zijn en korte levertijden te realiseren, werken wij met een strakke planning. Zodoende hebben wij ook minder producten op ons terrein of in ons magazijn liggen, waardoor de kans op beschadigingen aan producten die al een poedercoating hebben nihil wordt.

Samenwerken voor een strakke planning
Om tot een goede planning te komen vragen wij uw medewerking. Door samen te werken aan een strakke planning, behalen we betere resultaten. Een beter overzicht voor ons als bedrijf, maar ook een betere kwaliteit en doorlooptijd voor uw poedercoating.

Om het poedercoaten zo soepel mogelijk te laten verlopen, vragen wij u om onderstaande werkwijze te volgen:

  1. Bij aanvang van uw productieproces of nog daarvoor meldt u de order of spoedorder bij Jan Jongejans of een collega welke Jan op dat moment overneemt via 0299 647 291.  
  2. U krijgt direct te horen wanneer wij u in kunnen plannen om te poedercoaten. Indien nodig, krijgt u ook een dag wanneer uw producten opgehaald en geleverd worden.  

Door deze eenvoudige stappen zorgen wij voor duidelijke communicatie en weet iedereen waar hij aan toe is.

Op deze manier kunnen wij zeer korte levertijden waarborgen, zonder in te moeten leveren op de kwaliteit van de poedercoating. Ook is er door deze strakke planning tijd om eventuele ‘spoedjes’ op te vangen. Voor u als klant blijven wij het namelijk van groot belang vinden om uw spoedklussen nog steeds tussendoor aan te kunnen nemen en u daarmee te helpen.

Kortom het plannen is aan u en ons samen!

Wilt u meer informatie over ons proces, een levertijd opvragen of heeft u andere vragen? U kunt ons altijd bereiken via 0299 647 291 of uw vraag stellen via ons contactformulier.