Van kasten tot stoelen en van een tafelonderstel tot bedframes: ook in de meubelindustrie is er veel te coaten. Gijsen Poedercoating Purmerend kan gehele meubelstukken of onderdelen van meubels poedercoaten in iedere gewenste kleur. Poedercoaten kan op veel voorwerpen worden toegepast, zolang het om metaal of aluminium gaat is er veel mogelijk. Wij stemmen de coating en afwerklaag af op het gebruik van het meubelstuk. De coating is afhankelijk van binnen- of buitengebruik en van de gebruiksintensiteit.

Het poedercoaten van meubels wordt vaak gedaan ter verfraaiing van het meubelstuk. Het meubelstuk kan in diverse kleuren worden gecoat. Wij hebben een groot aantal RA-kleuren op voorraad en beschikken daarnaast over metallic poeders en structuurpoeders. Heeft u een speciale wens? Dan doen wij er alles aan om dit te realiseren en gaan wij op zoek naar de juiste kleur. Wij garanderen een correcte coating van uw metalen of aluminium meubels. Van grote tot kleine meubelstukken: Gijsen Poedercoating in Purmerend staat voor u klaar. Uw meubelstuk is bij ons in goede handen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van meubels poedercoaten? Neem dan contact met ons op via 0299 647 291 of vul ons contactformulier in.