Mooie constructies die voorzien zijn van een poedercoating mogen worden gezien. Producten die voorzien zijn van een poedercoating zien er niet alleen mooi uit, de coating is ook sterk. Hierdoor blijven producten langer mooi en zijn ze beschermd tegen invloeden van buitenaf. Er is meer mogelijk met poedercoating dan de meeste mensen denken. De coating is uitvoerbaar in veel RAL-kleuren, metallic, structuur, het is allemaal mogelijk! Daarnaast kunnen wij de producten of constructies naar wens voorzien van speciale toplagen. Hierbij kunt u denken aan een anti-graffiti laag of een beschermende laag tegen zeewind. Gijsen Poedercoating in Purmerend biedt voor iedere constructie en product de perfecte afwerking.

Mooie afwerking

Poedercoaten is harder ten opzichte van spuiten en natlakken, wat ervoor zorgt dat het eindproduct veel steviger is. Door het poedercoaten van staal en metaal ontstaat er een ondoordringbare laag. Roest krijgt geen vat op het materiaal en het blijft lang mooi. Uw product wordt dus sterker en mooi afgewerkt. Wij proberen uw wensen zoveel mogelijk toe te passen op de afwerking. Wij hebben ruime keuze in diverse kleuren. Mocht uw kleur er niet tussen zitten, kunnen wij altijd kijken of we uw kleur kunnen bestellen. Bij Gijsen Poedercoating bent u verzekerd van kwaliteit.

Diverse producten en constructies

Bij Gijsen Poedercoating kunnen alle producten en constructies worden voorzien van poedercoating. Hierbij kunt u denken aan hekwerken, radiatoren, motor of scooteronderdelen. Maar ook aan machinebeplating, frames en staalbouw. Wij kunnen producten met diverse afmetingen poedercoaten. Wij brengen een poedercoatlaag aan op objecten van maximaal 12000 x 3500 x 3500 mm. Seriematige producten kunnen tot een maximale afmeting van 4500 x 2100 x 600 mm worden verwerkt.

Het poedercoaten van staal en metaal is dé oplossing wanneer u uw constructie of product wilt voorzien van een corrosie werende laag. Daarnaast is het product ook beter beschermd tegen krassen en beschadigingen. Dit komt door onze sterkte, slijt- en slagvaste afwerking. Wilt u meer weten over poedercoaten? Bel ons op 0299 647 291 of vul ons contactformulier in.