Roestvorming op metalen werkstukken is een reactie die u graag wilt voorkomen. Poedercoaten is een goede manier om dit te voorkomen. Met poedercoaten wordt een volledig afgesloten laag gevormd rondom het metalen werkstuk, waardoor het onderdeel wordt beschermd tegen roest en roestvorming.

 

Roest op metaal voorkomen

De slag- en slijtvaste afwerklaag van een poedercoating voorkomt de vorming van roest op metaal doordat het werkstuk niet meer in direct contact staat met eventueel vocht. Doordat het werkstuk geheel wordt ontsloten van vocht wordt het metaal dus beschermd tegen roestvorming en wordt roest voorkomen. Daarnaast biedt poedercoaten een uiterst sterke afwerklaag en is het goed weerbaar tegen slijten en beschadiging.

 

Poedercoatingbedrijf in Noord-Holland

Gijsen Poedercoating is een poedercoatingbedrijf in Purmerend van waaruit een grote hoeveelheid metalen werkstukken dagelijks gepoedercoat worden voor grote verscheidenheid aan bedrijven uit heel Nederland. Ook benieuwd naar de mogelijkheden om uw metalen onderdelen te beschermen tegen roest of roestvorming? Neem gerust eens contact op met één van onze specialisten. Bel ons op 0299 647 291 of maak gebruik van ons contactformulier.