Bent u op zoek naar een professionele poedercoater in de buurt van Hoorn? Dan bent u bij ons aan het goede adres.

Gijsen Poedercoating is gevestigd in Purmerend, slechts 20 minuten verwijderd van Hoorn. Wilt u de rit liever uitbesteden, dan kan dat ook! Wij regelen het transport om uw onderdelen op te halen en weer bij u thuis te brengen.

Producten laten poedercoaten in Purmerend

Bij Gijsen Poedercoating kunt u verschillende onderdelen laten poedercoaten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het poedercoaten van auto-onderdelen, meubelpoten en nog veel meer! Wij zijn het grootste poedercoatbedrijf in de buurt van Hoorn, bij ons kunt u producten tot 12 meter lengte in één keer laten poedercoaten!

Hoe lang duurt het poedercoaten?

Wij beschikken over optimaal afgestemde processen die bijdragen aan een korte duur. Na de bevestiging van uw order duurt het gemiddeld 2 werkdagen totdat uw onderdelen voorzien zijn van een prachtige laag poedercoating in de door u gewenste kleur.

Om van te voren duidelijk te hebben hoelang het gaat duren voordat uw onderdelen klaar zijn, raden wij aan om van te voren even te informeren naar de geschatte tijdsduur. Ondanks dat wij een gemiddelde levertijd van 2 werkdagen aanhouden kan het natuurlijk altijd voorkomen dat het iets langer gaat duren.

Wat kost poedercoaten?

De kosten van het poedercoaten zijn afhankelijk van een aantal factoren, zoals de grootte en de oppervlakte van de onderdelen. Heeft u interesse in de poedercoatdiensten van Gijsen Poedercoating? Vraag hier dan een offerte aan!

Wilt u graag eerst wat meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.