Op zoek naar een poedercoater in Noord-Holland? Dan ben je bij Gijsen Poedercoating Purmerend aan het juiste adres. Vanuit onze vestiging in Purmerend poedercoaten wij voor een breed scala aan klanten uit Noord-Holland en zijn wij werkzaam in diverse branches. Poedercoater nodig, maar je bevindt je niet in Noord-Holland? Geen probleem, met ons eigen vervoer bezorgen wij in heel Nederland.

Met spoed poedercoaten, geen probleem!

Heb je met spoed een poedercoater nodig om binnen 48 uur de werkstukken terug te krijgen voorzien van een poedercoating? Dat is bij Gijsen Poedercoating Purmerend geen probleem. Goede communicatie is hierbij erg belangrijk. Onze afdeling planning is hierbij een belangrijke schakel tussen poedercoater en klanten in Noord-Holland en vér daarbuiten. Samen met hun kan gekeken worden naar een snelle levering en de verschillende transportmogelijkheden.
 
Voor meer informatie over Gijsen Poedercoating Purmerend kun je ons bereiken via 0299 647 291 of maak gebruik van ons contactformulier. Natuurlijk kun je ook direct een offerte aanvragen via ons offerteformulier.