Door groei van onze organisatie heeft Gijsen Poedercoating tweedehands poedercoatinstallatie te koop. Door het aanschaffen van een nieuwe installatie komt deze tweedehands poedercoatinstallatie te koop voor een ander poedercoatbedrijf. Voorwaarde is dat u zich buiten ons werkgebied bevindt.

Deze tweedehands poedercoatinstallatie komt uit bouwjaar 1997 en heeft, voor demontage, nog een uitgebreide onderhoudsbeurt gehad. De installatie is dus direct klaar voor gebruik.
 

Uitgebreide poedercoatinstallatie

Deze tweedehands poedercoatinstallatie is voorzien van een aantal verschillende delen. De installatie wordt aangeboden met een bufferzone, RVS sproeitunnel, de poedercoatcabine en een droogtunnel. Grote werkstukken poedercoaten? Geen probleem, deze tweedehands poedercoatinstallatie kan werstukken poedercoaten tot een maximale grootte van 2800 x 1500 x 800 mm.
  

Power & Free systeem

Onderdelen die gepoedercoat moeten worden hangen in deze tweedehands poedercoatinstallatie niet direct aan een ketting, maar aan een traverse. Dit wordt een Power & Free Systeem genoemd. Dit heeft als voordeel dat de ketting en lagers minder belast worden, waardoor deze minder vaak vervangen hoeven te worden en de onderhoudskosten dus lager uitvallen.
  

Specificaties

  • Bufferzone t.b.v. het ophangen van de producten aan traverses/balken
  • 3 fasen voorbehandelings sproeitunnel uit rvs
  • Poedercoatcabine met nafilter en cycloon
  • Droogtunnel
  • Omkeer oven 11x11 meter
  • Productmaat maximaal 2800 x 1500 x 800mm
  • Max. gewicht 175 kg per traverse
      

Interesse in deze tweedehands poedercoatinstallatie?

Als u interesse heeft in onze tweedehands poedercoatinstallatie, kunt u contact opnemen met Rob Gijsen via 06-51565936 of stel uw vraag via ons contactformulier.