Bent u benieuwd naar de kosten van poedercoaten? Vraag dan bij ons eenvoudig een offerte aan!

Verschil in kosten poedercoaten

De kosten van poedercoaten zijn afhankelijk van een aantal verschillende factoren. Gijsen Poedercoating werkt met verschillende soorten poedercoating. Het type poedercoating dat voor u gebruikt wordt is afhankelijk van het materiaal en de toepassing van het product dat u wilt voorzien van een laag poedercoating.

Prijs poedercoaten per materiaal

Wij poedercoaten verschillende materialen, zoals: staal, verzinkt staal, RVS en aluminium. De kosten van het poedercoaten zijn mede afhankelijk van het type materiaal dat gepoedercoat moet worden. Daarnaast zijn de afmetingen van het product ook van belang voor het berekenen van de prijs.

Kosten aanvullende diensten

Geen zin om uw onderdelen zelf naar Gijsen Poedercoating te brengen en daarna weer op te halen? Tegen betaling regelen wij het transport. Uw onderdelen worden dan bij u thuis opgehaald en na bewerking weer afgeleverd. Meer weten over de kosten van het transport? Neem dan contact met ons op.

Offerte poedercoaten aanvragen

Wilt u een product of onderdeel laten poedercoaten? Zodat u gegarandeerd bent van een goede beschermingslaag, weinig onderhoud en een lange levensduur? Bent u benieuwd naar de prijs van poedercoaten? Vraag dan gemakkelijk en vrijblijvend een offerte aan!